Image Alt

Samenwerkingen

 / Samenwerkingen

Wij werken samen met verschillende andere bedrijven. Om u hierover wat meer informatie te geven, ziet u een gedeelte van onze samenwerkingen hieronder staan.

Weekend- en avond dienst

Onze praktijk werkt buiten de normale openingstijden met een dienstverband voor de weekenden en avonden. Onze diensten worden gedaan door de spoedkliniek van Evidensia Dierenziekenhuis Arnhem in Arnhem. Het nummer van de spoedkliniek is te horen op onze telefoonband (0575-527720).

Verwijsklinieken

Hoewel zeer veel diagnostiek(onderzoek) en behandelingen door ons gedaan kunnen worden, is het soms nodig om een specialist in de arm te nemen.
Voor een specialistische echografie wordt u doorverwezen naar mevrouw A. Reinders. Zij werkt op twee verschillende locaties, bij Sterkliniek Deventer en de Tweede Lijn in Zwolle.
Voor orthopedische geneeskunde verwijzen wij u en uw huisdier door naar De Tweede Lijn in Wilhelminaoord of Zwolle.
De nazorg gebeurd dan uiteraard weer op onze praktijk

Gedragstherapeuten

Mocht uw hond gedragsproblemen hebben, dan werken wij nauw samen met gedragstherapeute Krista te Vaanholt van Rond de Hond. Krista werkt samen met u aan het gedrag van uw hond.

Dier fysiotherapie

Mocht het voorkomen dat uw huisdier (hond of kat) bijvoorbeeld een orthopedische operatie heeft ondergaan, heeft uw huisdier naast pijnbestrijding en rust, vaak ook fysiotherapie nodig om op een juiste manier te herstellen. Onze praktijk werkt nauw samen met dier fysiotherapeut Suzanne Rodenburg in Emst.

Huisdier crematoriums

Helaas is het leven niet oneindig en zult u een keer voor de keuze komen te staan om afscheid te nemen van uw huisdier.
Uiteraard begeleiden we u in dit moeilijke moment met de uiterste zorg voor uw dier en u.
De meeste mensen kiezen na het overlijden van hun huisdier voor crematie.
Wij werken samen met het Huisdieren Crematorium Oost Nederland in Deventer en met Huisdierencrematorium Kolleweidehof in Varsseveld.

Consecte libero id faucibus nisl tincidu. Magna etiam tempor orci lobor faculs lorem ipsum.

Instagram feed