Wij werken samen met verschillende andere bedrijven. Om u hierover wat meer informatie te geven, ziet u een gedeelte van onze samenwerkingen hieronder staan.

Weekend- en avond dienst

Onze praktijk werkt buiten de normale openingstijden met een dienstverband voor de weekenden en avonden. Onze diensten worden gedaan door de spoedkliniek van Evidensia Dierenziekenhuis Arnhem in Arnhem. Het nummer van de spoedkliniek is te horen op onze telefoonband (0575-527720).

Verwijsklinieken

Hoewel zeer veel diagnostiek(onderzoek) en behandelingen door ons gedaan kunnen worden, is het soms nodig om een specialist in de arm te nemen.
Voor een specialistische echografie wordt u doorverwezen naar mevrouw A. Reinders. Zij werkt op twee verschillende locaties, bij Sterkliniek Deventer en Dierenkliniek Lochem e.o.
Voor orthopedische geneeskunde verwijzen wij u en uw huisdier door naar De Tweede Lijn in Wilhelminaoord.
De nazorg gebeurd dan uiteraard weer op onze praktijk

Gedragstherapeuten

Mocht uw hond gedragsproblemen hebben, dan werken wij nauw samen met gedragstherapeute Krista te Vaanholt. Krista werkt samen met u aan het gedrag van uw hond.

Huisdier crematoriums

Helaas is het leven niet oneindig en zult u een keer voor de keuze komen te staan om afscheid te nemen van uw huisdier.
Uiteraard begeleiden we u in dit moeilijke moment met de uiterste zorg voor uw dier en u.
De meeste mensen kiezen na het overlijden van hun huisdier voor crematie.
Wij werken samen met het Huisdieren Crematorium Oost Nederland in Deventer en met huisdierencrematorium Kolleweidehof in Varsseveld.