Image Alt

Herhaalrecept plaatsen

 / Herhaalrecept plaatsen

Herhaalrecept plaatsen

gemakkelijk en snel medicijnen en voeding bestellen

Bij dierenartsenpraktijk Barendrecht is het mogelijk om uw medicatie/voeding vooraf online of telefonisch te bestellen. Deze online service geldt alleen voor herhaal recepten (anti-vlo/worm middelen, voeding of herhaal medicatie) voor bij ons geregistreerde klanten. Onder herhaal recepten verstaan wij medicatie die uw huisdier(en) voor een langere periode krijgt en u zonder overleg met een van onze dierenartsen bij ons kunt bestellen. Wel blijft het nodig dat uw hond of kat regelmatig door een van onze dierenartsen wordt gecontroleerd.

Deze service zorgt ervoor dat wij voldoende tijd hebben om de juiste medicatie voor u klaar te leggen en te controleren, maar ook dat u niet onverhoopt misgrijpt wanneer het niet voorradig is.

Medicatie voor 12.00 uur (’s middags) besteld, kunnen diezelfde middag na 13.30 uur worden opgehaald. Mocht de medicatie onverhoopt niet op voorraad zijn, laten wij u dat zo spoedig mogelijk weten.
Door het bestelformulier hieronder in te vullen of te bellen naar 0575-527720, kunt u uw medicatie voor uw huisdier(en) bestellen.

Let op: Vult u alstublieft de achternaam/het adres in waarop uw huisdier ingeschreven staat. Wanneer u dit niet doet, is het voor ons lastig om de juiste patiëntenkaart er bij te zoeken.

Herhaalrecept

    Consecte libero id faucibus nisl tincidu. Magna etiam tempor orci lobor faculs lorem ipsum.

    Instagram feed