Image Alt

De praktijk

 / De praktijk

Dierenartsenpraktijk Barendrecht is een praktijk die zich richt op de uitgebreide eerstelijns geneeskunde bij gezelschapsdieren. Ons team bestaat uit een klein team van 4 dierenartsen en 5 paraveterinair dierenartsassistentes.

Wij hanteren de beste zorg voor uw huisdier en doen er alles aan om uw huisdier gezond te houden. Mocht uw huisdier toch ziek worden, doen wij ons best om uw dier weer beter te krijgen. Wanneer het met onze kennis of materialen niet meer lukt, verwijzen wij u door naar gespecialiseerde praktijken om te zorgen dat uw dier daar de verdere en juiste zorg krijgt. Bij ‘lastigere’ patiënten hebben wij ook regelmatig contact met specialisten voor de beste behandeling.

Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk in de praktijk, daarom nemen wij alle tijd voor u. Ons doel is dat u, maar ook uw huisdier, tevreden de praktijk verlaat en voldoende en juiste aandacht krijgt.

Onze dierenartsenpraktijk is een Cat Friendly praktijk. Onze praktijk is zo ingericht dat de katten minder stress zullen ervaren. Hiervoor hebben wij ook het Zilveren Certificaat behaald. Voor meer informatie over onze Cat Friendly praktijk en wat dit precies inhoudt, zie Cat Friendly

Buitenkant van de praktijk

Consecte libero id faucibus nisl tincidu. Magna etiam tempor orci lobor faculs lorem ipsum.

Instagram feed