Image Alt

Afvalprogramma hond/kat

 / Afvalprogramma hond/kat

Overgewicht is voor uw hond of kat nadelig voor de gezondheid. Naast een verminderd uithoudingsvermogen en een verminderde levenskwaliteit, leeft een hond en kat aanzienlijk korter dan een dier met een gezond gewicht. Maar ook is er een groter risico op het ontwikkelen van diabetes (suikerziekte), gewrichtsaandoeningen en urinewegaandoeningen.

Dierenartsenpraktijk Barendrecht biedt een afvalprogramma aan voor hond en kat waarbij wij uw huisdier op een verantwoorde manier onder begeleiding van één van onze dierenartsassistentes gewicht laten verliezen.

Tijdens het afvalprogramma adviseren wij u om uw huisdier Royal Canin Satiety voeding te voeren. Deze voeding heeft een aantal voordelen:
-het bevat een speciale combinatie van vezels die ervoor zorgen dat uw huisdier een verzadigd gevoel blijft houden tussen de maaltijden
-het verminderd bedelgedrag
-het heeft een luchtige brok, zodat uw huisdier niet minder grammen hoeft te eten en langer doet over maaltijd
Deze voeding kan ook na het behalen van het streefgewicht gegeven blijven worden, zodat uw hond of kat op het gezonde gewicht blijft.
Bij aankoop van de eerste zak voeding voor ongeveer een maand, ontvangt u 15% kennismakingskorting.

De dierenartsassistente zal iedere 3 tot 4 weken een afspraak met u hebben, waarbij we uw huisdier zullen wegen en o.a. het bedelgedrag, de beweging en de gezondheid van uw huisdier zullen bespreken.

Is er bij  uw hond of kat sprake van (licht) overgewicht en wilt u samen met ons de uitdaging aan gaan om uw huisdier naar zijn ideale, gezonde gewicht terug te brengen? Zodat u uw ‘jonge’ speelse en actieve hond of kat weer terug krijgt? Neem dan contact met ons op! Dit kan door telefonisch contact met ons op te nemen (0575-527720) of het contactformulier in te vullen.

Consecte libero id faucibus nisl tincidu. Magna etiam tempor orci lobor faculs lorem ipsum.

Instagram feed