De komende periode doen wij mee met de zogenoemde Satiety Challenge van Royal Canin.
Met dit programma hebben wij als doel om uw hond of kat op een verantwoorde manier te laten afvallen onder begeleiding van één van onze dierenartsassistentes.

Tijdens een periode van minimaal 10 weken, afhankelijk van de mate van het overgewicht, gaan wij samen met u aan de slag om het ideale gewicht weer te bereiken. Tijdens minimaal 4 afspraken bespreken wij het bedelgedrag, de beweging, het gewichtsverlies en de gezondheid van uw huisdier.

Overgewicht is voor uw hond of kat nadelig voor de gezondheid. Naast een verminderd uithoudingsvermogen en een verminderde levenskwaliteit, leeft een hond en kat aanzienlijk korter dan een dier met een gezond gewicht.Maar ook is er een groter risico op het ontwikkelen van diabetes (suikerziekte), gewichtsaandoeningen en urinewegaandoeningen.

Tijdens de challenge adviseren wij u om uw huisdier Royal Canin Satiety voeding te voeren. Deze voeding heeft een aantal voordelen:
-het bevat een speciale combinatie van vezels die ervoor zorgen dat uw huisdier een verzadigd gevoel blijft houden tussen de maaltijden
-het verminderd bedelgedrag
-het heeft een luchtige brok, zodat uw huisdier niet minder grammen hoeft te eten en langer doet over maaltijd
Deze voeding kan ook na het behalen van het streefgewicht gegeven blijven worden, zodat uw hond of kat op het gezonde gewicht blijft.

Bij aankoop van de eerste zak voer voor 1 maand, krijgt u 50% korting, u krijgt leuke presentjes na afloop van de weegafspraken en wanneer u het streefgewicht behaald heeft, krijgt u voor 1 maand de dieetvoeding gratis!

Kortom, heeft uw huisdier (licht) overgewicht? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en voor het maken van een afspraak. Of vul het onderstaande aanmeldformulier in. Wij zullen u begeleiden tijdens het afvallen van uw hond of kat en gaan ervoor zorgen dat hij/zij het gezonde gewicht bereikt!

Satiety Challenge