Ons Team

Ons team bestaat uit drie dierenartsen en vijf paraveterinair dierenartsassistenten.

Reinier Barendrecht – DierenartsDierenarts Reinier Barendrecht

Reinier is sinds 1994 werkzaam in de praktijk, tevens is hij de eigenaar. Reinier werkt voornamelijk in de spreekkamer en heeft een vaste ochtend in de operatiekamer. Zijn specialiteiten zijn dan ook chirurgie en beeldvorming (röntgenfoto’s). Persoonlijke aandacht voor mens en dier is erg belangrijk voor hem.

Janneke Arons – DierenartsDierenarts Janneke Arons

Sinds 2018 is Janneke bij ons werkzaam in de praktijk. Ze is in 2004 afgestudeerd en heeft lange tijd in een Sterkliniek in Oud-Beijerland, bij Rotterdam gewerkt. U zult haar het meeste vinden in de spreekkamer, maar ook voert zij echografieën uit. Interne geneeskunde en cardiologie hebben haar bijzondere interesse. Hiervoor heeft Janneke verschillende cursussen en opleidingen gevolgd, zowel in Nederland als daarbuiten.

Anne van der Spek – DierenartsDierenarts Anne van der Spek

Anne is sinds 2005 werkzaam bij ons in de praktijk. U zult haar het meest in de operatiekamer vinden, waar ze zich gespecialiseerd heeft in tandheelkunde bij gezelschapsdieren. Anne gaat ook regelmatig op reis naar India voor vrijwilligerswerk. Ze werkt mee aan castratie en sterilisatie programma’s bij zwerfhonden.

Irene Vroon – ParaveterinairParaveterinair Irene Vroon

Irene is sinds 1976 werkzaam in de praktijk. Ze werkt voornamelijk achter de balie en doet daarbij veel andere werkzaamheden, zoals de inkoop van medicatie en een gedeelte administratie. Daarnaast houdt ze ook meerdere paraveterinaire consulten. Irene houdt van het contact met de mensen. Naast het werk in de praktijk, houdt Irene zich ook bezig met de paraveterinairen in opleiding. Irene neemt examens af op één van de scholen waar deze opleiding wordt gegeven en begeleidt de stagiair(e) bij ons in de praktijk.

Dorina Gouw – ParaveterinairDorina Gouw

Dorina werkt sinds 2002 bij ons in de praktijk. Ze werkt deels in de operatiekamer en achter de balie. In de operatiekamer assisteert ze vaak bij de tandheelkundige operaties. Daarnaast doet ze een groot deel van de administratie van de praktijk en is ze actief bezig voor de SterKliniek.

Laura Joling – ParaveterinairParaveterinair Laura Joling

Laura werkt sinds 2015 in de praktijk. Ze werkt zowel achter de balie als in de operatiekamer. De afwisseling vindt ze erg leuk. Daarnaast houdt ze zich bezig met de inkoop van onze dieetvoeding en houdt ze zich bezig met de social media van de praktijk. Laura heeft ook een cursus gevolgd als Veterinair Voedingsconsulente tijdens haar opleiding.

Saskia Nijveld – ParaveterinairParaveterinair Saskia Nijveld

Saskia is sinds 1982 werkzaam in de praktijk. Ze werkt voornamelijk achter de balie, maar vindt het werk in de operatiekamer ook erg leuk. Saskia heeft tijdelijk ergens anders gewerkt, we zijn dan ook erg blij dat ze nu ons team weer versterkt.

Mirjam Koopman – ParaveterinairParaveterinair Mirjam Koopman

Mirjam werkt sinds 2018 in de praktijk. Ze werkt zowel in de operatiekamer, als achter de balie.