Ons Team

Ons team bestaat uit drie dierenartsen en vier paraveterinair dierenartsassistenten.

Reinier Barendrecht – DierenartsReinier Barendrecht

Reinier is sinds 1994 werkzaam in de praktijk, tevens is hij de eigenaar. Reinier werkt voornamelijk in de spreekkamer en heeft een vaste ochtend in de operatiekamer. Zijn specialiteiten zijn dan ook chirurgie en beeldvorming (röntgenfoto’s). Persoonlijke aandacht voor mens en dier is erg belangrijk voor hem.

Thuis heeft Reinier twee honden en twee katten.

Karin Hoogendijk – DierenartsKarin Hoogendijk

Sinds 2011 is Karin werkzaam in de praktijk, nadat ze in 2005 is afgestudeerd. Karin heeft een speciale studie kattengeneeskunde gevolgd en brengt dan ook veel extra kennis mee over katten in de praktijk. Ze volgt dan ook alle cursussen op het gebied van katten. Daarnaast heeft ze zich gespecialiseerd in dermatologie, huidproblemen en allergieën, waardoor we veel patiënten in onze praktijk kunnen doorverwijzen naar haar.

Thuis heeft Karin twee katten.

Anne van der Spek – DierenartsAnne van der Spek

Anne is sinds 2005 werkzaam bij ons in de praktijk. U zult haar het meest in de operatiekamer vinden, waar ze zich gespecialiseerd heeft in tandheelkunde bij gezelschapsdieren. Anne gaat ook regelmatig op reis naar India voor vrijwilligerswerk. Ze werkt mee aan castratie en sterilisatie programma’s bij zwerfhonden.

Thuis heeft Anne een hond.

Irene Vroon – ParaveterinairIrene Vroon

Irene is sinds 1976 werkzaam in de praktijk. Ze werkt voornamelijk achter de balie en doet daarbij veel andere werkzaamheden, zoals de inkoop van medicatie en een gedeelte administratie. Daarnaast houdt ze ook meerdere paraveterinaire consulten. Irene houdt van het contact met de mensen. Naast het werk in de praktijk, houdt Irene zich ook bezig met de paraveterinairen in opleiding. Irene neemt examens af op één van de scholen waar deze opleiding wordt gegeven en begeleidt de stagiair(e) bij ons in de praktijk.

Thuis heeft Irene een hond en een kat.

Dorina Gouw – ParaveterinairDorina Gouw

Dorina werkt sinds 2002 bij ons in de praktijk. Ze werkt deels in de operatiekamer en achter de balie. In de operatiekamer assisteert ze vaak bij de tandheelkundige operaties. Daarnaast doet ze een groot deel van de administratie van de praktijk. Samen met dierenarts Karin is ze actief bezig voor de SterKliniek.

Laura Joling – ParaveterinairLaura Joling

Laura werkt sinds 2015 in de praktijk. Ze werkt zowel achter de balie als in de operatiekamer. De afwisseling vindt ze erg leuk. Daarnaast houdt ze zich bezig met de inkoop van onze dieetvoeding. Laura heeft ook een cursus gevolgd als Veterinair Voedingsconsulente tijdens haar opleiding.

Thuis heeft Laura een hond en twee konijnen.

Saskia Nijveld – ParaveterinairSaskia Nijveld

Saskia is sinds 1982 werkzaam in de praktijk. Ze werkt voornamelijk achter de balie, maar vindt het werk in de operatiekamer ook erg leuk. Saskia heeft tijdelijk ergens anders gewerkt, we zijn dan ook erg blij dat ze nu ons team weer versterkt.

Saskia heeft thuis een hond.