Even voorstellen

Wie zijn wij

Dierenartsenpraktijk Barendrecht is een praktijk die zich richt op de uitgebreide eerstelijns geneeskunde bij gezelschapsdieren.

Wij hanteren de beste zorg voor uw huisdier en doen er alles aan om uw huisdier gezond te houden. Mocht uw huisdier toch ziek worden, doen wij ons best om uw dier weer beter te krijgen. Wanneer het met onze kennis of materialen niet meer lukt, verwijzen wij u door naar gespecialiseerde praktijken om te zorgen dat uw dier daar de verdere en juiste zorg krijgt. Bij lastigere patiënten hebben wij ook regelmatig contact met specialisten voor de beste behandeling.

De buitenkant van de praktijk

De buitenkant van de praktijk

Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk in de praktijk, daarom nemen wij alle tijd voor u. Ons doel is dat u, maar ook uw huisdier, tevreden de praktijk verlaat en voldoende en juiste aandacht krijgt.

Onze dierenartsenpraktijk is een Cat Friendly praktijk. Onze praktijk is zo ingericht dat de katten minder stress zullen ervaren. Hiervoor hebben wij ook het Zilveren Certificaat behaald. Voor meer informatie over onze Cat Friendly praktijk en wat dit precies inhoudt, zie Cat Friendly

Onze apparatuur


Om een zo goed mogelijke diagnose te kunnen stellen bij uw huisdier, beschikken we over vrijwel alle apparatuur die hiervoor nodig is.

In ons eigen laboratorium beschikken wij over de modernste apparatuur voor bloed- en urineanalyses. Wij hebben er voor gekozen om de basis bloedonderzoeken in ons eigen laboratorium uit te voeren en gespecialiseerde bloedonderzoeken door te sturen naar een extern, groter laboratorium.

Onze praktijk beschikt ook over een röntgenkamer. Hierin maken wij röntgenfoto’s van botbreuken en heup-, elleboog-, rug- of andere skeletafwijkingen. Ook afwijkingen in de longen of het hart zijn hierop te zien. Daarnaast hebben wij een Dental röntgenapparaat in huis, die we voor de tandheelkunde gebruiken.

Naast een röntgenapparaat hebben we ook een echoapparaat in huis. Het voordeel van een echo boven een röntgenfoto is dat we ‘in’ het dier kunnen kijken. En bovendien levert een echo bewegende beelden op. Hart-echo’s sturen we door naar mevrouw Reinders, die gespecialiseerd is in het maken van echo’s.

In onze praktijk kunnen we ook de bloeddruk meten bij uw kat en hond.

Onze praktijk beschikt over één dierenarts die gespecialiseerd is in tandheelkunde bij gezelschapsdieren. Om ervoor te zorgen dat zij haar werk zo goed mogelijk kan doen, beschikken wij over een Dental apparaat en zoals hierboven genoemd een Dental röntgenapparaat.