Nieuws

Nieuwe Sterren

By januari 28, 2019 No Comments

De Sterren-status behaalt een gezelschapsdierenkliniek niet zomaar. Er gaan gemiddeld zeker een jaar tot anderhalf jaar aan hard werken en vele kwaliteitscontroles aan vooraf. Niet alleen komt het kwaliteitsteam van Sterkliniek Dierenartsen de toegepaste kwaliteitseisen controleren, maa ook Lloyd’s Register Quality Assurance komt de ISO 9001:2015 controle uitvoeren. Pas al die gehaald is gaat de officiële samenwerking van start en mag de dierenkliniek zich ‘Sterkliniek Dierenartsen’ noemen. Een status om trots op te zijn.

Vol trots mogen wij Sterkliniek Dierenartsen Barendrecht, Coevorden, Sleen en Nieuw-Amsterdam verwelkomen! Zij hebben alle kwaliteitscontroles gehaald en mogen zich vanaf 1 januari 2019 Sterkliniek noemen!

Hier leest u meer over het aspiranten traject van Sterkliniek Dierenartsen.

 

Foto Team Zuid Oost Drenthe

Teamfoto Sterkliniek Dierenartsen Coevorden, Sleen & Nieuw-Amsterdam.

Leave a Reply