Nieuws

Hogere Hotelschool

By april 18, 2018 No Comments

“Met liefde gaan we met ze om, met kennis maken we ze beter.”

Een onderdeel van het kwaliteitssysteem van Sterkliniek Dierenartsen is dat elke dierenarts en paraveterinair elk jaar aan een verplicht aantal nascholingsuren moet voldoen. Dit is uniek in onze beroepsgroep. De medische wereld blijft zich continue ontwikkelen, dankzij de nascholing blijven de Sterkliniek-medewerkers op de hoogte van de laatste medische inzichten en technieken in hun deelgebied.

In ons werk komt het vaak (misschien wel dagelijks) voor dat we emotionele momenten van de eigenaar met hen delen. Daarom is naast de zorg voor de dieren, ook de zorg voor de baasjes erg belangrijk bij Sterklinieken. Om de medewerkers hierin te ondersteunen gaan er elk jaar paraveterinairen naar de tweedaagse Hospitality Training van de Hotelschool in Maastricht. Afgelopen maand hebben weer een groep enthousiaste paraveterinairen deelgenomen aan deze training en allemaal succesvol afgerond!

Lees hier meer over het kwaliteitssysteem van Sterkliniek Dierenartsen.

Hospitality training Hotel Zuyd Maastricht

 

Leave a Reply