Nieuws

Samenwerking Max&Luna

By februari 21, 2018 No Comments

Max&Luna & Sterkliniek Dierenartsen: Samen voor uw huisdier en kwaliteit

Max&Luna is een lifestyle platform voor alle honden- en kattenliefhebbers van Nederland. Het online platform biedt de dierenliefhebbers kans om informatie uit te wisselen, er verschijnen dagelijks interessante artikelen en voor dierenproducten van hoogstaande kwaliteit kan iedereen terecht op de webshop.
Sterkliniek Dierenartsen is een samenwerkingsverband met meer dan 80 gezelschapsdierenklinieken in Nederland. De deelnemende praktijken hebben gemeen dat ze de belangen van de diereigenaren en hun dieren voorop stellen en continue streven naar een hoge kwaliteit in hun (diergeneeskundige) dienstverlening.

Omdat beide partijen niet alleen de liefde voor de dieren maar ook het nastreven van hoogstaande kwaliteit als belangrijkste speerpunten hebben kan de samenwerking bijna niet als verrassing komen. De dierenartsen van Sterklinieken hebben met deze samenwerking, op exclusieve basis, een betrouwbare partner in het leveren van kwaliteitsproducten voor uw huisdier, denk bijvoorbeeld aan een goed hondenbed voor een hond met artrose. De vrienden van Max&Luna kunnen op hun beurt terecht bij de Sterkliniek-dierenartsen voor medisch advies.
Zowel Sterkliniek Dierenartsen als Max&Luna zijn zeer verheugd met deze samenwerking. Samen streven zij naar een verantwoord huisdierenbezit voor elk huisdier in Nederland.

Neem snel een kijkje op www.maxenluna.nl

Stefan van den Berg, Bob Carrière, Juriaan de Wit

Leave a Reply