Nieuws

Kennis & Kunde

By november 24, 2017 No Comments

Afgelopen zaterdag kwamen bijna 100 Sterkliniek-dierenartsen en paraveterinairen bij elkaar voor de Sterkliniek Nascholingsdag welke in thema stond van het Preconsult; een oriëntatiegesprek met als doel de toekomstige huisdiereigenaar helpen een passende en verantwoorde dier- of raskeuze.

Helaas komt het nog te vaak voor dat een huisdier een impulsaankoop is. Dit kan leiden tot ongelukkige dieren of ontevreden baasjes. Sterkliniek Dierenartsen wilt alle (toekomstige) huisdiereigenaren zo goed mogelijk informeren over de aanschaf van hun dier zodat de eigenaar niet alleen onverwachte (medische) kosten kan worden bespaard, maar ook zodat er meer kans is op een goede match tussen huisdier en eigenaar.

Dankzij geweldig, gemotiveerde sprekers zijn de dierenartsen en paraveterinairen weer op de hoogte van de laatste inzichten op het gebied van erfelijke aandoeningen bij rashonden, gedragsproblemen en het voorkomen ervan, het kiezen van de juiste voeding om het dier van een juiste basis voor goede gezondheid te voorzien en het tijdig herkennen van verschillende ziektes en aandoeningen.

Laat u dus tijdens een preconsult goed informeren over uw toekomstige huisgenoot! Uw Sterkliniek helpt u graag.

Sterkliniek Nascholings Groot Kievitsdal Baarn

Leave a Reply