Ons team bestaat uit vier dierenartsen en vijf paraveterinair dierenartsassistenten.

Reinier Barendrecht, dierenarts

Reinier is sinds 1994 werkzaam in de praktijk, tevens is hij de eigenaar. Reinier werkt voornamelijk in de spreekkamer en heeft een vaste ochtend in de operatiekamer. Zijn specialiteiten zijn dan ook chirurgie en beeldvorming (röntgenfoto’s). Persoonlijke aandacht voor mens en dier is erg belangrijk voor hem.

Reinier Barendrecht

Janneke Arons, dierenarts

Sinds 2018 is Janneke bij ons werkzaam in de praktijk. Ze is in 2004 afgestudeerd en heeft lange tijd in een Sterkliniek in Oud-Beijerland, bij Rotterdam gewerkt. U zult haar het meeste vinden in de spreekkamer, maar ook voert zij echografieën uit. Interne geneeskunde en cardiologie hebben haar bijzondere interesse. Hiervoor heeft Janneke verschillende cursussen en opleidingen gevolgd, zowel in Nederland als daarbuiten. Daarnaast is ze één van onze ‘Cat Advocates’ en doet ze veel voor de Sterkliniek.

Janneke Arons

Anne van der Spek, dierenarts

Anne is sinds 2005 werkzaam bij ons in de praktijk. U zult haar het meest in de operatiekamer vinden, waar ze zich gespecialiseerd heeft in tandheelkunde bij gezelschapsdieren. Anne gaat ook regelmatig op reis naar India voor vrijwilligerswerk. Ze werkt mee aan castratie en sterilisatie programma’s bij zwerfhonden.

Anne van der Spek

Alice Abma, dierenarts

Alice is sinds 2020 werkzaam bij ons in de praktijk. U zult haar zowel in de spreekkamer als in de operatiekamer tegenkomen. Tandheelkunde bij gezelschapsdieren heeft haar bijzondere interesse, hier houd ze zich voornamelijk mee bezig tijdens haar operatie ochtend. Hiervoor heeft Alice verschillende cursussen gevolgd, zowel in Nederland als daarbuiten.

Geen foto beschikbaar

Irene Vroon, paraveterinair

Irene is sinds 1976 werkzaam in de praktijk. Ze werkt voornamelijk achter de balie en doet daarbij veel andere werkzaamheden, zoals de inkoop van medicatie en een gedeelte administratie. Daarnaast houdt ze ook meerdere paraveterinaire consulten en is ze één van onze ‘Cat Advocates’. Irene houdt van het contact met de mensen. Naast het werk in de praktijk, houdt Irene zich ook bezig met de paraveterinairen in opleiding. Irene neemt examens af op meerdere scholen waar deze opleiding wordt gegeven en begeleidt de stagiair(e) bij ons in de praktijk.

Irene Vroom

Dorina Gouw, paraveterinair

Dorina werkt sinds 2002 bij ons in de praktijk. Ze werkt deels achter de balie, maar houdt zich voornamelijk bezig met een groot deel van de administratie van de praktijk. Daarnaast is ze ook actief bezig voor de Sterkliniek.

Geen foto beschikbaar

Laura Joling, paraveterinair

Laura werkt sinds 2015 in de praktijk. Ze werkt zowel achter de balie als in de operatiekamer. De afwisseling vindt ze erg leuk. Daarnaast houdt ze zich bezig met de inkoop van onze dieetvoeding, begeleidt ze het afvalprogramma voor honden en katten en houdt ze zich bezig met de social media van de praktijk. Laura heeft ook een cursus gevolgd als Veterinair Voedingsconsulente tijdens haar opleiding.

Laura Joling

Saskia Nijveld, paraveterinair

Saskia is sinds 1982 werkzaam in de praktijk. Ze werkt voornamelijk achter de balie, maar vindt het werk in de operatiekamer ook erg leuk. Saskia heeft tijdelijk ergens anders gewerkt, we zijn dan ook erg blij dat ze nu ons team weer versterkt.

Saskia Nijveld

Mirjam Koopman, paraveterinair

Mirjam werkt sinds 2018 bij ons in de praktijk. Ze werkt zowel in de operatiekamer als achter de balie. In de operatiekamer assisteert ze voornamelijk bij de tandheelkundige operaties.

Mirjam koopman