Bij dierenartsenpraktijk Barendrecht is het mogelijk om uw medicatie vooraf online of telefonisch te bestellen. Deze online service geldt alleen voor herhaal recepten (anti-vlo/worm middelen of herhaal medicatie) voor bij ons geregistreerde klanten. Onder herhaal recepten verstaan wij medicatie die uw huisdier(en) voor langere tijd krijgt en u zonder overleg met een van onze dierenartsen bij ons kunt bestellen.

Deze service zorgt ervoor dat wij voldoende tijd hebben om de juiste medicatie voor u klaar te leggen, maar ook dat u niet onverhoopt misgrijpt wanneer het niet voorradig is. Daarnaast, i.v.m. de corona maatregelen, kunnen wij u sneller helpen en hoeft u minder lang te wachten in onze praktijk.

Medicatie voor 12.00 uur (’s middags) besteld, kunnen diezelfde middag na 13.00 uur worden opgehaald. Mocht de medicatie onverhoopt niet op voorraad zijn, laten wij u dat zo spoedig mogelijk weten.
Door het bestelformulier hieronder in te vullen of te bellen naar 0575-527720, kunt u uw medicatie voor uw huisdier(en) bestellen.