Maatregelen omtrent het COVID-19 virus

 

Ook wij zijn genoodzaakt om maatregelen te nemen om de verspreiding van het COVID19 virus tegen te gaan. Wij houden de maatregelen van het RIVM aan.
Er wordt per dag gekeken of deze maatregelen voldoende zijn, mocht dit niet het geval zijn, kunnen de maatregelen veranderen. Wij adviseren u dan ook om de komende tijd onze facebookpagina en website in de gaten te houden.

Onze openingstijden zijn momenteel: maandag t/m vrijdag 8.00 – 18.30 uur

Om zo goed mogelijk de optimale zorg voor uw huisdier(en) te verlenen, zijn per direct de volgende maatregelen van toepassing:
1 Er worden extra hygiënische maatregelen genomen in de praktijk. De deurklinken, telefoons en toetsenborden worden meerdere malen per dag schoongemaakt.
2 Wij houden gepaste afstand van elkaar, minimaal 1,5 meter.
3 Heeft u verkoudheidsklachten of bent u in een risicogebied geweest? Dan vragen wij u om uw afspraak uit te stellen tot u genezen bent of om een ander persoon met uw dier naar de praktijk te laten komen
4 Wij willen drukte in de wachtkamer en bij de balie voorkomen.

-De afspraken worden tijdelijk op andere tijden vastgezet, zodat er minder drukte in de wachtkamers en in de gang zal ontstaan.
-Wij willen u vragen om, wanneer er 2 personen in de wachtkamer zitten (1 cliënt aan de kattenkant en 1 cliënt aan de hondenkant), buiten te wachten tot u aan de beurt bent. U zal binnen gehaald worden door ons. Geef de eigenaren met een kat/konijn/knaagdier voorrang om binnen plaats te nemen.
-Kom alstublieft met maximaal 1 eigenaar per huisdier naar de praktijk
-Het is verplicht om in de spreekkamers een mondkapje te dragen om de gezondheid van ons personeel te beschermen
-Meld u zich maximaal 5 minuten voor de afspraak bij onze praktijk
-Staan er 2 personen bij de balie, dan willen wij u vriendelijk vragen om buiten op uw beurt te wachten. Wij zullen u naar binnen roepen wanneer u aan de beurt bent

5 Er is een looproute in de praktijk om het contact zo klein mogelijk te houden tussen u als eigenaren en het team. U mag via de deur aan de voorkant onze praktijk binnenkomen, maar wij vragen u om via de achterdeur de praktijk te verlaten.
6 Wij vragen u om (contactloos) te pinnen bij ons op de praktijk.
7 Er worden minder huisvisites gedaan. Een euthanasie aan huis kan in overleg met de desbetreffende dierenarts wel gedaan worden, mits dit met voldoende afstand en in de tuin gedaan kan worden.

Mocht het onverhoopt zijn dat wij uw afspraak moeten annuleren, dan zullen wij u daarover bellen. Bent u op dat moment niet te bereiken, zullen wij u een sms of een mail hierover sturen. Let op: de mail kan in de spam box belanden. Uiteraard kunt u ons zelf hier ook over bellen (0575-527720).

Voor de actuele maatregelen en openingstijden, houd onze website en facebookpagina in de gaten!