Nieuws

Hercertificering ISO 9001:2015

By juni 7, 2019 No Comments

Sterkliniek Dierenartsen succesvolle hercertificatie ISO 9001:2015!

Op 5 april 2019 heeft in Harderwijk de hercertificatie audit van Sterkliniek Dierenartsen plaatsgevonden. De audit werd gedaan door Lloyds Register QA. Vastgesteld werd dat het Kwaliteitsmanagementsysteem van Sterkliniek dierenartsen BV voldoet aan alle voorwaarden voor certificatie volgens ISO 9001:2015. Er werden geen afwijkingen vastgesteld.

Bij ISO 9001 staan kwaliteitsborging, klanttevredenheid, klantgerichtheid en continue verbetering voorop. We worden getoetst door Lloyds Register QA, een onafhankelijk organisatie buiten onze beroepsgroep. Met deze toets wordt onder andere gekeken of Sterkliniek Dierenartsen BV al haar Sterklinieken adequaat controleert op naleving van alle regels en verplichtingen. Hierdoor is een zeer stevig fundament gelegd voor geborgde kwaliteit in alle Sterklinieken in Nederland.

In de audit werd o.a. aandacht besteed aan de nascholingseisen van Sterkliniek Dierenartsen. Bij dierenartsen in Nederland is er geen wettelijke verplichting op nascholing. Sterkliniek Dierenartsen vindt nascholing van zowel dierenartsen als paraveterinairen (assistentes) essentieel om goede diergeneeskundige zorg te kunnen verlenen. Bij Sterklinieken weet u zeker dat u met geschoolde medewerkers te maken heeft.

Kortom, een resultaat om trots op te zijn met complimenten aan alle Sterklinieken!

Lloyds logo en Sterkliniek

Leave a Reply